Petrol Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk’ün istek ve yönlendirmeleriyle kurulmuş olmanın bilinciyle ülkenin geçici eğitim politikalarından etkilenmeden, her koşulda Atatürkçü, cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entelektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak. Herkesin öğrencisi olmak istediği, mezuniyet sonrasında da öğrencilik ruhunu ve birlikteliğini yaşatan bir okul olmak. Kurumun varoluş amacına değer katan çalışanlarda, kurumsal aidiyet kültürünü geliştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama:08:00 Ders Bitiş :15:20
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: KIRMIZI BAŞLIKLI MİNİBÜSLER,2 VE 10 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSLERİ
Sportif Etkinlikler: FUTBOL,VOLEYBOL,BASKETBOL,MASA TENİSİ,BADMİNTON VS.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: OKULUMUZ 26 DERSLİKTEN OLUŞMAKTADIR.TOPLAM KONTENJAN 1080´DİR.

WEB - https://petrolanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - PETROL MAH. 137 SK. PETROL ANADOLU LİSESİ SİTESİ NO 5 MERKEZ / BATMAN

Yerleşim Yeri - BATMAN/MERKEZ/PETROL MAH.

Adres - PETROL MAH. 137 SK. PETROL ANADOLU LİSESİ SİTESİ NO 5 MERKEZ / BATMAN

Ulaşım MİNİBÜS VE BELEDİYE OTOBÜSLERİ